Carrot Kitchen on lasten ikioma kokkauskaveri, joka tarjoaa myös vanhemmille oivan lisäavun keittiöön. Kasvatusalan ammattilaiset ovat suunnitelleet sovelluksen terveelliset ja maistuvat reseptit sekä taitovideot varta vasten lapsille. Carrot Kitchen mahdollistaa turvallisen ja hauskan kokkausharrastuksen lapsen omassa kotikeittiössä.

Sovellus toimii sekä Android- että iOS-puhelimilla ja -tableteilla, toistaiseksi suomeksi ja englanniksi.