Palvelun tilaajaan (vanhempi tai muu aikuinen) liittyen keräämme mm. nimen sekä yhteys- ja maksutiedot. Käyttäjään eli lapseen liittyviä henkilötietoja emme kerää lainkaan. Pyydämme tilaajaa huolehtimaan lapsen profiilia luodessa siitä, ettei lapsen profiilinimenä käytetä oikeaa nimeä.

Keräämme lisäksi mm. yleistä sovelluksen käyttöön liittyvää analytiikkadataa, jotta voimme jatkuvasti kehittää sovellusta vastaamaan yhä paremmin käyttäjien tarpeisiin. Analytiikkadata on lähtökohtaisesti anonyymiä, mutta se voidaan joissain tapauksissa yhdistää yksittäiseen käyttäjään (ei kuitenkaan lapseen), jolloin käsittelemme sitä henkilötietona. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.