Vanhempi luo käyttäjätilin sovellukseen verkkosivuillamme osoitteessa https://account.carrotkitchen.com/, tai suoraan Carrot Kitchen -sovelluksessa. Kun sovellus on ladattu mobiililaitteelle lapsen käyttöön App Storesta tai Google Playsta, niin ensimmäinen kirjautuminen tapahtuu vanhemman tunnuksilla, jonka jälkeen sovellukseen luodaan lapsen profiili lempinimen alle. Tämän jälkeen lapsi pääsee jatkossa sisään sovellukseen suoraan omaan profiiliinsa, eikä vanhemman tarvitse syöttää enää salasanaansa, ellei hän kirjaudu ulos sovelluksesta.