Vanhempi luo tilin sovellukseen webissä osoitteessa https://account.carrotkitchen.com/, tai suoraan sovelluksessa.

Kun sovellus on ladattu mobiililaitteelle lapsen käyttöön App Storesta tai Google Playsta, niin ensimmäinen kirjautuminen tapahtuu vanhemman tunnuksilla, jonka jälkeen sovellukseen luodaan lapsen profiili. Tämän jälkeen lapsi pääsee jatkossa sisään sovellukseen suoraan omaan profiiliinsa.