Jos olet tehnyt tilauksesi verkkosivujemme kautta, voit perua tilauksesi osoitteessa: https://account.carrotkitchen.com/

Mikäli olet tilannut palvelun Google Playstä, voit perua tilauksen sieltä. Saat vahvistuksen tilauksen perumisesta sähköpostiisi muutaman tunnin sisällä.

Mikäli sinulla on App Storen kautta tehty tilaus, voit myös tehdä peruutuksen näillä ohjeilla: https://support.apple.com/fi-fi/HT202039

Tilauksen päättämisen jälkeen voit käyttää Carrot Kitchen -sovellusta vielä kyseisen laskutusjakson loppuun asti.

Kirjautuneena voit aina uudelleenaktivoida tilauksesi. Carrot Kitchen -sovelluksessa kerrytetyt pisteet säilyvät edelleen tallessa, mikäli päätät jossain vaiheessa jatkaa tilaustasi.