Ei muutu, vaan tilaus päättyy automaattisesti. Tämän jälkeen voit edelleen kirjautua Carrot Kitchen -sovellukseen, mutta suurin osa resepteistä on lukon takana. Jos haluat jatkaa sovelluksen käyttöä täysin ominaisuuksin, voit päivittää tilauksesi osoitteessa: account.carrotkitchen.com
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Peruuttaa
Kiitos!