On hyödyksi, jos lapsi on hieman kokannut itsenäisesti tai yhdessä vanhemman kanssa. Helppoihin ohjeisiin ei tarvita uunia tai liettä ja raaka-aineiden määrä on pyritty pitämään minimissä. Resepteissä, joissa käytetään uunia tai liettä kannattaa vanhemman olla ensimmäisillä kokkauskerroilla apuna näyttämässä lapselle niiden käyttöä sekä muiden sähköisten keittiövälineiden toimintaa.

Sovelluksessa on useita lapsen taitotasolle suunniteltuja taitovideoita muun muassa hellan, sekä teho- ja sauvasekoittimen käytöstä, mittaamisesta ja veitsen oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Nämä tukevat lapsen perustaitojen kehittymistä ja turvallisuutta keittiössä.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?