Tarjouskoodi syötetään maksutietojen yhteydessä. Mikäli käytät mobiililaitetta, löydät oikeasta yläkulmasta "Lisää koodi" -alavalikon. Sitä klikkaamalla pääset syöttämään tarjouskoodin "Anna tarjouskoodi" -kohtaan. Koodin syöttämisen jälkeen hinta päivittyy.

Mikäli teet tilausta tietokoneella, näet "Anna tarjouskoodi" -kohdan vasemmalla välisumman alapuolella. Koodin syöttämisen jälkeen hinta päivittyy.

Mikäli et löydä koodin paikkaa näiden ohjeiden avulla, laitathan viestiä asiakaspalveluumme. Jos unohdit syöttää tarjouskoodin ja teit jo tilauksen epähuomiossa, voit perua tilauksen ja tehdä uuden eri sähköpostiosoitteella. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, mikäli sinulla on kysyttävää.

Huomioithan, että tarjouskoodeja on mahdollista käyttää vain verkkosivujemme kautta, eli sovelluskaupan kautta tilatessa ne ei toimi.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?